Dostava

Naručene proizvode dostavljamo na području cijele Republike Hrvatske renomiranim dostavnim službama (Hrvatska pošta, HP Ekspres, GLS, DPD i drugi).

Svi će proizvodi biti zapakirani tako da se izbjegne bilo kakvo oštećenje prilikom transporta. Tracking dostave možete vršiti na stranicama dostavnih službi, prema kodu koji dobijete od nas nakon što robu pošaljemo. Od trenutka kada vam mi pošaljemo info o slanju robe, pa do trenutka kada dostavne službe unesu vašu pošiljku u sistem može proći neko vrijeme(3-8h) Dostavna služba ne radi subotu i nedjelju, te praznike.

Cijena dostave:

Dostava je besplatna na području RH za narudžbe veće od 350 kn.Za ostale narudžbe cijene dostave će biti vidljive prilikom naručivanja proizvoda.

Rok dostave:

Za proizvode koji imamo na lageru, ako narudžba stigne do 12h, te ako se radi o većim mjestima isporuka je slijedeći radni dan ili radni dan poslije, ovisno o planu dostave službe. Za otoke i manja mjesta rok isporuke je duži, prema rasporedu dostavnih služba, (ovisno o mjestu dostave). Subote, nedjelje i praznici ne računaju se u rok dostave i tim danima dostavne službe ne dostavljaju. Kupac prilikom uručenja treba provjeriti sadržaj pošiljke.

U slučaju nedostataka molimo da nas obavijestite što je ranije moguće, a najkasnije u roku 48 sati od dostave. U slučaju kašnjenja zbog više sile (izgubljeni proizvodi, oštećeni proizvodi u dostavi u distribucijskom centru partnera koje je isti vratio na naše skladište bez isporuke kupcu i sl.) detailing.hr ne preuzima odgovornost na „prvi rizik” i obvezuje se poslati zamjenski proizvod u najkraćem roku.

VAŽNO: Ako ne primite robu u dogovorenom roku, molimo Vas da nas obavijestite što je prije moguće mailom ili telefonom!