Prikazuje se svih 5 rezultata

Show sidebar
New
Zatvoriti

Felgenblitz säurefrei 11 Kg

kn655.00
Viskozan neutralni čistač za felge
Učinkovitost je vidljiva pomoću indikatora (crvena boja). Efikasan pH neutralni gel za čišćenje kotača koji se temelji na posebnom neutralnom sastojku. Zapečena kočiona prašina, hrđa i drugi anorganski zagađivači se temeljito uklanjaju bez oštećenja naplataka. Viskozna struktura osigurava dugotrajno prianjanje i dijelovanje. Učinkovitost je vidljiva pomoću indikatora (crvenilo). S efektom odbijanja vode i aditivima za sjaj.
Područje primjene
Aluminijski, čelični i kromirani naplatci otporni na alkalije. Osjetljive naplatke, poput poliranih aluminijskih naplataka, testirajte unaprijed na manje vidljivom mjestu.
Preporuke za uporabu
Nerazrijeđeni proizvod poprskati na rubove i pustiti da djeluje oko 3 minute, ako je potrebno očistiti četkom i temeljito isprati pomoću visokotlačnog čistača. Ponovite postupak u slučaju tvrdokorne prljavštine. S osjetljivih naplataka uklonite sve tragove proizvoda iz rupa i udubljenja kotača i po potrebi dodatno ih osušite.
Zatvoriti

KOCH-CHEMIE Kcu-Reifenschaum 0,6 L

kn70.00
Pjena za čišćenje i njegu guma
U isto vrijeme brzo i učinkovito njeguje i štiti gume. Visokokvalitetne komponente sredstva daju gumama intenzivan i dugotrajan sjaj.
Zatvoriti

KOCH-CHEMIE Prewash B 33Kg

kn1,285.00
Sredstvo za pranje i uklanjanje tragova insekata
Visoko koncentrirano i visoko alkalno sredstvo bez fosfata za preliminarno pranje automobila i kamiona. Visoki udio elemenata za stvaranje kompleksnih spojeva, površinski aktivnih tvari i dodatnih aditiva odmah otapa čak i najčvršću prljavštinu kao što su insekti, izmet ptica, prljavštinu na karoseriji i naplatcima
HotNew
Zatvoriti

KOCH-CHEMIE ReactiveWheelCleaner 750 ml

kn128.00
Reaktivni, bezkiselinski čistač naplataka s indikatorom učinkovitosti (crveni indikator) i sjajnim aditivima za temeljito i pažljivo čišćenje visokokvalitetnih naplataka. Učinkovite „ zamke za prljavštinu“ raspršuju se i rastapaju tvrdokornu prljavštinu. S efketom sjaja i hidrofobnosti.
Preporuke za uporabu
Raspršite sprej po cijeloj površini ohlađenih felgi. Neka djeluje 1 – 3 minute. Ako je potrebno, dodatno obradite spužvom ili četkom. Temeljito isperite snažnim vodenim mlazom. U slučaju tvrdokornog onečišćenja vrijeme djelovanja proizvoda može se povećati do 10 minuta. Bez kiseline Indikator učinkovitosti Ekstra jako Aditivi za sjaj
New
Zatvoriti

Reactive Rust Remover 11kg

kn1,165.00
Bezkiselinsko sredstvo za uklanjanje hrđe
Ovaj moćan, pH neutralni čistač napravljen je s reaktivnim sredstvima i dodatnim deterdžentima visoke učinkovitosti. Brzo i temeljito uklanja hrđu, metalne čestice, spaljenu prašinu od kočnica i ostale neorganske zagađivače bez agresivnog djelovanja na materijal.