Prikazuje se svih 6 rezultata

Show sidebar
HotNew
Zatvoriti

Finish Spray exterior 1L

kn75.00
Quick detailer sprej s odstranjivačem kamenca
Univerzalni sprej za brzu njegu svih vanjskih površina vozila, kao što su lakirane površine, staklo i plastika. Sa svojom posebnom formulom čak i tvrdokorne mrlje od kamenca uklanjaju se brzo i bez efikasno. Čisti, njeguje i štiti u jednom koraku. Tretirane površine dobivaju briljantan sjaj, visoku glatkoću te su zaštićene od nove prljavštine.  Finish Spray Exterior se brzo nanosi i ne ostavlja tragove.
Područja uporabe
Vanjske površine vozila (lakirane površine, staklo, plastika, itd)
Preporuke za uporabu
Ravnomjerno raspršite po površinama koje treba obrađivati i polirajte s Profi krpom od mikrovlakana.
Hot
Zatvoriti

KOCH-CHEMIE AllroundQuickShine 500ml

kn86.00
Višenamjensko sredstvo koje čisti, održava i čuva sve glatke i obojane površine (boje, staklo, plastiku, namještaj itd.). Idealan je za njegu interijera i za naknadnu obradu laka i staklenih površina nakon pranja, kao i za brzu završnu obradu. Ostavlja čistu i sjajnu površinu u samo jednom koraku. Ne oštećuje ranije primijenjene sealante ili voskove.
Preporuke za uporabu
Raspršite ekonomično i ravnomjerno na površinu koju ćete tretirati i očistite čistom krpom.
Posebne značajke
Izvrsna završna obrada Čišćenje i konzervacija Univerzalna uporaba
HotNew
Zatvoriti

KOCH-CHEMIE NanoMagicPlastCare 500 ml

kn99.00
Održava i štiti sve vanjske plastične dijelove (obloge, gumu, itd.). Obrađeni dijelovi ponovno dobivaju svoj izvorni izgled, izgledaju kao novi i zaštićeni su od štetnih utjecaja okoline. Vrhunski proizvod za profesionalnu njegu vozila s nenadmašnom izdržljivošću.
Preporuke za uporabu
Proizvod raspršite na čistu spužvu i ravnomjerno rasporedite na očišćenu i osušenu površinu. Ostavite da se potpuno osuši. Ako je potrebno, ispolirajte mekom krpom.
Učinci:
Duboka njega Izuzetno dugotrajan Nano-zaštita
Zatvoriti

KOCH-CHEMIE Plast Star 1 L

kn115.00
Proizvod Premium klase za njegu vanjske plastike automobila.
Plast Star pripada Premium segmentu sredstva za njegu plastike automobila. Održava i štiti tijekom više mjeseci i izuzetno je otporan na UV zračenje. Obrađeni dijelovi vraćaju svoj izvorni svilenkasti mat sjaj.
Zatvoriti

KOCH-CHEMIE Plast Star siliconölfrei 1 L

kn115.00
Proizvod Premium klase za njegu vanjske plastike automobila bez silikonskih ulja
Plast Star siliconölfrei pripada Premium segmentu sredstava za njegu plastike automobila bez silikonskih ulja. Održava i štiti tijekom više mjeseci i izuzetno je otporan na UV zračenje.
HotNew
Zatvoriti

Quick & Shine 1L

kn85.00
Univerzalni sprej za završnu obradu
Univerzalno sredstvo za uporabu na svim glatkim i obojenim površinama  (lak vozila, lakirano drvo, staklo, plastični dijelovi, kabine, polirani i lakirani namještaj, glazbeni instrumenti, površine od nehrđajućeg čelika i sl.). Čisti, njeguje i štiti u jednom koraku. Otisci prstiju i površinska nečistoća uklanjaju se brzo i jednostavno. Tretirane površine dobivaju briljantan sjaj, visoku glatkoću i dobra hidrofobna svojstva. Quick Finish se brzo nanosi i ne ostavlja tragove te ga je zbog toga lako koristiti. Ranije nanesena sredstva za poliranje i voskovi ostaju neoštećeni. Posebno je pogodan za brzu završnu obradu izložene robe u salonima ili na sajmovima, kao i za brzu pretprodajnu pripremu vozila. Odobreno od strane Daimler-a.