Prikazuje se svih 7 rezultata

Show sidebar
New
Zatvoriti

Active Foam 11Kg

kn438.00
Aromatična intezivna pjena
Visoko koncentrirana pjena bez fosfata i NTA za portalne praonice, automatske i samoposužne autopraonice, te za pranje ruku. Izuzetno visoke razine anionskih surfaktanata stvaraju jedinstvenu pjenu, osiguravajući intenzivan učinak koji olakšava čišćenje, potiče samočišćenje i time produžuje vijek trajanja četki. Dugotrajni miris sandalovine pruža intezivnu aromu. Prikladno je i za upotrebu u postrojenjima za biološko pročišćavanje tehničke vode. Usklađenost s VDA standardima, klasa A:vrijeme rada maksimalno 5 minuta, maksimalna koncentracija prilikom upotrebe 1: 100. Područja primjene Auto praonice, automatske autopraonice, samoposlužne autopraonice, pranje ruku itd.
HotNew
Zatvoriti

Gentle Snow Foam 1L

kn95.00
PH neutralna pjena za čišćenje
Izuzetno pjenasta pH neutralna pjena za čišćenje s jedinstvenom aromom trešnje, koja se može koristiti kako za predpranje sa nanošenjem pomoću raspršivača pjene ili uređaja za pjenjenje tako i kao šampon za ručno pranje vozila. Gentle Snow Foam formira ravnomjeran, visoko hidratantni sloj pjene koji dugo ostaje na površini omogućujući dugoročnu primjenu. Zahvaljujući pH neutralnom sastavu sigurna je za upotrebu i na površinama zaštićenim voskom i različitim vrstama premaza.
Hot
Zatvoriti

KOCH-CHEMIE NanoMagicShampoo 10 Kg

kn680.00
Nano šampon
Visoko tehnički sjajni šampon s vrhunskim zaštitnim svojstvima za ručno pranje automobila. Kroz jedinstvenu kombinaciju inovativnih komponenti za čišćenje i zaštitu formira se dugotrajan nano sloj otporan na prljavštinu i vodu (lotosov efekt). Obrađene površine su zaštićene od agresivnih utjecaja okoline.
HotNew
Zatvoriti

KOCH-CHEMIE NanoMagicShampoo 750 ml

kn78.00
Nenadmašan šampon visoke tehnologije za temeljito čišćenje, sjaj i dugotrajnu zaštitu u jednom koraku. Sačuvani su prethodno primijenjeni voskovi i premazi. Jedinstvena kombinacija komponenti za njegu formira dugotrajan nano-sloj otporan na prljavštinu i vodu.
Preporuke za uporabu
Dodajte oko 50 ml šampona (5 čepova) na 10 l tople vode. Očistite vozilo pomoću spužve ili krpe za pranje. Zatim isperite slabim mlazom vode i obrišite svu preostalu vodu krpom. Sušenje je olakšano upotrebom alata AllroundQuickShine, a efekt sjaja je još više optimiziran.
Učinci:
Visoki sjaj Nano- zaštita Aktivno trajno djelovanje
Zatvoriti

KOCH-CHEMIE Prewash B 33Kg

kn1,285.00
Sredstvo za pranje i uklanjanje tragova insekata
Visoko koncentrirano i visoko alkalno sredstvo bez fosfata za preliminarno pranje automobila i kamiona. Visoki udio elemenata za stvaranje kompleksnih spojeva, površinski aktivnih tvari i dodatnih aditiva odmah otapa čak i najčvršću prljavštinu kao što su insekti, izmet ptica, prljavštinu na karoseriji i naplatcima
Hot
Zatvoriti

KOCH-CHEMIE Twin Shampoo, 33 kg

kn1,188.00
Pjena & Šampon
Koncentrirani, mirisni kombinirani proizvod (pjena i šampon) bez fosfata i NTA za portalne automatske i samoposlužne autopraonice te za ručno pranje. Visoki udio površinskih aktivnih tvari jamči opsežnu pjenu i intenzivno učinkovito čišćenje površina te podržava samočišćenje, a time i produljuje vijek trajanja četki.

Mehrzweckreiniger – Višenamjenski čistač 11Kg

kn490.00
Čišćenje interijera i specijalno sredstvo za čišćenje Vrlo učinkovit, alkalni čistač za automobile, industrijsko čišćenje i čišćenje zgrada. Temeljito i dubinski uklanja mrlje od ulja, masti, tinte, čađi, nikotina i uobičajene nečistoće nastale kontaminacijom tjekom vožnje. Za plastiku, tekstil, obloge, strojeve itd. Mehrzweckreiniger ima izvrsne sposobnosti otapanja i vezivanja nečistoća. Ostavlja ugodan miris na obrađenim površinama. Odobreno od strane Daimler-a.