Prikazuje se svih 10 rezultata

Show sidebar
New
Zatvoriti

Gummifix 10L

kn483.00
Njega unutrašnjih gumenih površina i plastike sa neklizajućim učinkom
Proizvod za njegu bez masnoće i silikonskih ulja namijenjen za uporabu na gumenim tepisima, plastičnim podnim površinama i ostalim područjima u automobilu i komercijalnim vozilima koji zahtijevaju otpornost na klizanje. Vraća izvorni izgled, te čini da površina izgleda kao nova.
Područja primjene
Gumeni tepisi, plastične podne površine itd.
Zatvoriti

KOCH-CHEMIE Allround Surface Cleaner 10 L

kn611.00
Višenamjenski čistač površina
Specijalizirani čistač površina za automobil, dom i radno mjesto, odmah spreman za upotrebu. Brzo i temeljito čisti masnoću, otiske prstiju, prašinu i sve ostale oblike prljavštine. Odlično čisti glatke površine, uključujući nepolarne materijale kao što je plastika. Također je optimalan za čišćenje otvora za ventilaciju, tkanina i drugih površina sa pomoću pištolja za čišćenje (kao što je Cyclone, br. 999021) jer ne ostavlja za sobom tragove i kemijske ostatke. Ima ugodan miris.
Hot
Zatvoriti

KOCH-CHEMIE AllroundQuickShine 500ml

kn86.00
Višenamjensko sredstvo koje čisti, održava i čuva sve glatke i obojane površine (boje, staklo, plastiku, namještaj itd.). Idealan je za njegu interijera i za naknadnu obradu laka i staklenih površina nakon pranja, kao i za brzu završnu obradu. Ostavlja čistu i sjajnu površinu u samo jednom koraku. Ne oštećuje ranije primijenjene sealante ili voskove.
Preporuke za uporabu
Raspršite ekonomično i ravnomjerno na površinu koju ćete tretirati i očistite čistom krpom.
Posebne značajke
Izvrsna završna obrada Čišćenje i konzervacija Univerzalna uporaba
Zatvoriti

KOCH-CHEMIE Cockpit Super Pflege 1 L

kn100.00
Sredstvo za njegu i održavanje unutarnjih plastičnih površina automobila, daje sjaj.
Kokpit-Super-Pflege je sredstvo za njegu i održavanje unutarnjih plastičnih dijelova interijera automobila sa svojstvima čišćenja. Pruža dugotrajnu zaštitu od prljavštine i UV zračenja i ima svježi miris.
HotNew
Zatvoriti

KOCH-CHEMIE MultiInteriorCleaner 750ml

kn70.00
Temeljito i nježno uklanja tešku prljavštinu s tapeciranih sjedala, platnenih navlaka, obloga krova, podova, plastičnih obloga, itd. Prljavština se uklanja dubnski ostavlajući svježi miris u unutrašnjosti vozila.
Preporuke za uporabu
Prljave dijelove poprskajte i ostavite da djeluje kratko vrijeme. Zatim obrišite krpom ili mekom četkom. Obradite sa svježom vodom i čistom krpom.
Posebne značajke
Ogromna snaga čišćenja Svježi miris Univerzalna uporaba
HotNew
Zatvoriti

KOCH-CHEMIE RefreshCockpitCare 500 ml

kn78.00
Čisti, održava i čuva sve plastične površine u unutrašnjosti vozila. Pruža dugotrajan novi izgled i štiti od nove prljavštine. Štiti od UV zračenja i stvara ugodan miris.
Preporuke za uporabu
Raspršite po mekanoj spužvi, te ravnomjerno nanesite i ostavite da se potpuno osuši. Po potrebi obradite mekom krpom. Po potrebi ponovite postupak na vrlo apsorbirajućim površinama.
Učinci:
Njega za dubinsko čišćenje UV zaštita Antistatički sastojci
Zatvoriti

KOCH-CHEMIE Top Star 1 L

kn117.00
Sredstvo za njegu unutarnje plastike, daje svilenkasti mat sjaj
Emulzija vrhunske njege za dubinsko čišćenje i osvježavanje plastičnih i gumenih dijelova kao što su konzole, unutarnje obloge, brtve i sl. Top Star stvara dugotrajan, svilenkasti prirodni mat sjaj koji dugotrajno štiti površinu od prljavštine i UV zračenja.

Mehrzweckreiniger – Višenamjenski čistač 11Kg

kn490.00
Čišćenje interijera i specijalno sredstvo za čišćenje Vrlo učinkovit, alkalni čistač za automobile, industrijsko čišćenje i čišćenje zgrada. Temeljito i dubinski uklanja mrlje od ulja, masti, tinte, čađi, nikotina i uobičajene nečistoće nastale kontaminacijom tjekom vožnje. Za plastiku, tekstil, obloge, strojeve itd. Mehrzweckreiniger ima izvrsne sposobnosti otapanja i vezivanja nečistoća. Ostavlja ugodan miris na obrađenim površinama. Odobreno od strane Daimler-a.
HotNew
Zatvoriti

Quick & Shine 1L

kn85.00
Univerzalni sprej za završnu obradu
Univerzalno sredstvo za uporabu na svim glatkim i obojenim površinama  (lak vozila, lakirano drvo, staklo, plastični dijelovi, kabine, polirani i lakirani namještaj, glazbeni instrumenti, površine od nehrđajućeg čelika i sl.). Čisti, njeguje i štiti u jednom koraku. Otisci prstiju i površinska nečistoća uklanjaju se brzo i jednostavno. Tretirane površine dobivaju briljantan sjaj, visoku glatkoću i dobra hidrofobna svojstva. Quick Finish se brzo nanosi i ne ostavlja tragove te ga je zbog toga lako koristiti. Ranije nanesena sredstva za poliranje i voskovi ostaju neoštećeni. Posebno je pogodan za brzu završnu obradu izložene robe u salonima ili na sajmovima, kao i za brzu pretprodajnu pripremu vozila. Odobreno od strane Daimler-a.
Hot
Zatvoriti

Tinten- & Kuli-Ex 250ml

kn85.00
Odstranjivač tinte i kemijske olovke
Brzo i temeljito otapa tintu i kemijsku olovku sa tekstila, kože i pločica. Kombinacija posebnih otapala i deterdženata otapa pigmente tinte i raspršuje ih. Tinten- & Kuli-Ex ne sadrži halogenirane ugljikovodike i ugodan je za korištenje zahvaljujući svježem mirisu naranče.