Prikazuje se svih 4 rezultata

Show sidebar
Hot
Zatvoriti

KOCH-CHEMIE 1K-Nano

kn821.00
Nano zaštitni premaz za lak automobila
1K-Nano se vezuje na lakirnu površinu i temelji na inovativnim reaktivnim tvarima te formira vrlo glatku, sjajnu zaštitu laka koja je otporna na kemikalije, UV zračenje i abraziju te daje odličan hidrofobni efekt. Posebni aditivi daju laku izuzetno dubok sjaj.
Zatvoriti

KOCH-CHEMIE Nano-Glasversiegelung 250 ml

kn355.00
Nano zaštitni premaz za staklo
Nano-Glasversiegelung  je reaktivan visoko-tehnološki zaštitni premaz koji stvara na staklenim, zrcalnim i keramičkim površinama hidrofobnu nano-mrežu otpornu na kemikalije i abraziju što im osigurava trajnu zaštitu. Postignuti lotosov efekt smanjuje prijanjanje okolišne prljavštine, insekata, leda, itd. te stvara lako održivu površinu.
Hot
Zatvoriti

KOCH-CHEMIE NanoMagicShampoo 10 Kg

kn680.00
Nano šampon
Visoko tehnički sjajni šampon s vrhunskim zaštitnim svojstvima za ručno pranje automobila. Kroz jedinstvenu kombinaciju inovativnih komponenti za čišćenje i zaštitu formira se dugotrajan nano sloj otporan na prljavštinu i vodu (lotosov efekt). Obrađene površine su zaštićene od agresivnih utjecaja okoline.
HotNew
Zatvoriti

KOCH-CHEMIE NanoMagicShampoo 750 ml

kn78.00
Nenadmašan šampon visoke tehnologije za temeljito čišćenje, sjaj i dugotrajnu zaštitu u jednom koraku. Sačuvani su prethodno primijenjeni voskovi i premazi. Jedinstvena kombinacija komponenti za njegu formira dugotrajan nano-sloj otporan na prljavštinu i vodu.
Preporuke za uporabu
Dodajte oko 50 ml šampona (5 čepova) na 10 l tople vode. Očistite vozilo pomoću spužve ili krpe za pranje. Zatim isperite slabim mlazom vode i obrišite svu preostalu vodu krpom. Sušenje je olakšano upotrebom alata AllroundQuickShine, a efekt sjaja je još više optimiziran.
Učinci:
Visoki sjaj Nano- zaštita Aktivno trajno djelovanje