Prikazujemo 1–12 od 30 rezultata

Show sidebar
Zatvoriti

Brush for interiors (40 x 225 mm)

kn76.00
Četka za čišćenje interijera
Visoko kvalitetna četka za čišćenje interijera. Omogućuje brzo i temeljito čišćenje bez opasnosti od grebanja.
Zatvoriti

Chamois leather 57 x 39cm

kn129.00
Visokokvalitetna krpa izrađena od prave kože s visokom apsorpcijom za brzo i učinkovito brisanje stakla, plastike i lakiranih površina nakon pranja automobila.
Hot
Zatvoriti

Cylindrical bottle 1 L

kn15.00
Visokokvalitetna boca, 1L od polietilena visoke gustoće s mjerilom za volumen i razrjeđivanje. Kompatibilna s Jumbo (999003), Double Action (999465) i Star (999001) glavama za prskanje. Navoj: 28/400.
Zatvoriti

Dirt eraser, pack of 5

kn35.00
Specijalna abrazivna spužva za uklanjanje osušenih mrlja i drugih vrsta kontaminanata, kao što su tragovi od gume, mrlje od tinte, čaj i kava, masne mrlje, žvakaće gume, smola, itd.
Područja uporabe
Tvrde površine. Oprez kod obojenih površina!
Preporuke za uporabu
Prije uporabe navlažite gumicu za prljavštinu! Nakon korištenja jednostavno isperite i ponovno ih upotrijebite.
Upozorenje:
Uvijek prvo ispitajte osjetljive površine na neupadljivom dijelu, posebno kod obojenih površina (mat) i koža (promjena boje). Nikada ne koristite zajedno sa sredstvima za čišćenje. U slučaju teške nečistoće često mjenjajte spužvu. Ne dovodite u kontakt s hranom. Nije prikladno za njegu tijela. Čuvati izvan dohvata djece.
Zatvoriti

Disk za uklanjanje vinila promjera 87 mm

kn95.00
Disk za uklanjanje folija, naljepnica i sl. s lakiranih površina, stakla i metala – nastavak za bušilicu. Možete upotrijebiti Orange Power (Op), Eulex (Eu) ili Eulex M (Eum) za potpuno uklanjanje ostataka ljepila. Nastavak za bušilicu kupuje se zasebno.
Zatvoriti

DPZ Hobby solvent-resistant, 1 L red

kn167.00
Raspršivač otporan na otapala, 1 L, crveni Tlačni raspršivač za proizvode na bazi otapala, kao što je Fleckenwasser sredstvo (Fw), Plast Star siliconölfrei (Pss), itd. Pojedinačna regulacija raspšivanja od mlaznog raspršivanja do fine magle. Radni tlak: 3 bar. Kapacitet: 0,9 L
Zatvoriti

DPZ Profi alkali-resistant, 1.5 L yellow

kn191.00
Raspršivač, otporan na lužine, 1,5 l žuti Tlačni raspršivač za upotrebu neutralnih i alkalnih proizvoda. Pojedinačna regulacija raspšivanja od mlaznog raspršivanja do fine magle. Radni tlak: 4 bar. Kapacitet: 1,3 litre
Zatvoriti

DPZ Venus Pro + Super 360, 1,5 L

kn199.00
Iznimno čvrst raspršivač za uporabu neutralnih i alkalnih proizvoda. Zahvaljujući fleksibilnom crijevu može se koristiti u zakrenutom položaju do 180 ° (na primjer za raspršivanje obloga). S podesivom mlaznicom koja omogućuje podešavanje širine rasršivanja i zamjenjivih Vitonovih spojnica.
Hot
Zatvoriti

DPZ Venus Super Foamer 2,0 L

kn247.00
Iznimno izdržljiv raspršivač pjene za uporabu neutralnih i jako alkalnih proizvoda. Njegov kapacitet od 2 litre čini ga idealnim dodatkom za autopraonice, samoposlužne autopraonice i čišćenje dvorana. Upotrijebite i pjenite alkalna sredstva za predpranje, sredstva za čišćenje naplataka i snow foam bez problema. Gustoću pjene može se podesiti pomoću 3 različita nastavka. S EPDM spojnicama.
Zatvoriti

Insect sponge hard, yellow

kn14.00
Klasična spužva za čišćenje insekata s velikim porama. Pogodna za čišćenje vjetrobranskih stakala, farova itd.
Zatvoriti

KOCH-CHEMIE Microfibre polishing pad (130x20mm)

kn75.00
Jastučić za poliranje od mikrovlakana
Jastučić za poliranje od mikrovlakana (bez silikonskih ulja) za čišćenje i aktiviranje staklenih površina pomoću mlijeka za čišćenje (sastojak 1) prije korištenja Nano-Glasversiegelung (sastojak 2).
Zatvoriti

KOCH-CHEMIE PROFI-MICROFASERTUCH BLAU, 40 x 40 cm

kn55.00
Profesionalna krpa od mikrofibre plava, bez rubova, ultrazvučno rezana
Naša krpa od mikrofibre s dvije različito strukturirane strane neosporno je lider u svojoj kategoriji. Prilikom ultrazvučnog rezanja, vlakna na rubovima saviju se milijuni puta, tako da krpa zadržava svoj izgled čak i nakon 50 pranja. Nenadmašeno mekana i izrađena bez korištenja silikona Profi-krpa jamči da nakon brisanja na lakiranim i sjajnim površinama neće ostati mrlja, tragova i mikro ogrebotina. Iz istog razloga, izvrsna je pripremu/obradu zaštitnog nano premaza 1K-Nano (1K).