Prikazuje se svih 7 rezultata

Show sidebar
Zatvoriti

Chamois leather 57 x 39cm

kn129.00
Visokokvalitetna krpa izrađena od prave kože s visokom apsorpcijom za brzo i učinkovito brisanje stakla, plastike i lakiranih površina nakon pranja automobila.
Zatvoriti

KOCH-CHEMIE Microfibre polishing pad (130x20mm)

kn75.00
Jastučić za poliranje od mikrovlakana
Jastučić za poliranje od mikrovlakana (bez silikonskih ulja) za čišćenje i aktiviranje staklenih površina pomoću mlijeka za čišćenje (sastojak 1) prije korištenja Nano-Glasversiegelung (sastojak 2).
Zatvoriti

KOCH-CHEMIE PROFI-MICROFASERTUCH BLAU, 40 x 40 cm

kn55.00
Profesionalna krpa od mikrofibre plava, bez rubova, ultrazvučno rezana
Naša krpa od mikrofibre s dvije različito strukturirane strane neosporno je lider u svojoj kategoriji. Prilikom ultrazvučnog rezanja, vlakna na rubovima saviju se milijuni puta, tako da krpa zadržava svoj izgled čak i nakon 50 pranja. Nenadmašeno mekana i izrađena bez korištenja silikona Profi-krpa jamči da nakon brisanja na lakiranim i sjajnim površinama neće ostati mrlja, tragova i mikro ogrebotina. Iz istog razloga, izvrsna je pripremu/obradu zaštitnog nano premaza 1K-Nano (1K).
Zatvoriti

Microfibre cleaning mitt

kn85.00
Rukavice za čišćenje presvlaka, tekstila i krovnih obloga u unutrašnjosti vozila. Velika sposobnost upijanja nečistoće jamči temeljito i pažljivo čišćenje (bez oštećenja vlakana).
Zatvoriti

Microfibre terrycloth, blue 40×40

kn18.00
Visoko kvalitetna krpa od mikrovlakana sa rubom. Izvrstna za poslove vezane za profesionalnu njegu vozila.
Zatvoriti

Set rukavica od mikrofibre Oktopus, 3 kom

kn219.00
Posebne dvostrane rukavice za čišćenje. S jedne strane, koristi se “Koi” tkanina, a s druge tkanina od mikrovlakana s visokom sposobnošću upijanja prljavštine i vlage. Idealno rješenje za čišćenje putničkog prostora i završnu obradu automobila prije predaje klijentu. Dugačka mikrovlakana omogućuju pristup teško dostupnim mjestima (na primjer, između armaturne ploče i vjetrobranskog stakla).
Zatvoriti

Tkanina za poliranje Nowolin, 500 kom 29 x 38 cm

kn485.00
Tekstilne tkanine otporne na trganje izrađene od prirodnih viskoznih vlakana. Nowolin je upijač i otporan na otapala. Za jednostavnu uporabu i uštedu osigurana je perforacija u mjestu odkidanja. 500 listova. 70 g / m²