Prikazuje se svih 8 rezultata

Show sidebar
Zatvoriti

Disk za uklanjanje vinila promjera 87 mm

kn95.00
Disk za uklanjanje folija, naljepnica i sl. s lakiranih površina, stakla i metala – nastavak za bušilicu. Možete upotrijebiti Orange Power (Op), Eulex (Eu) ili Eulex M (Eum) za potpuno uklanjanje ostataka ljepila. Nastavak za bušilicu kupuje se zasebno.
Zatvoriti

Lijevak za kanistre od 10 i 30 L

kn65.00
Lijevak
Lijevak za precizno, sigurno i ekonomično izlijevanje tekućina iz plastičnih kanistera.
Zatvoriti

Mjerni vrč 2L

kn65.00
Praktični mjerni vrč sa skalom (mjerne jedinice – 20 ml) za doziranje i pred razrjeđivanje koncentrata sredstava za čišćenje i drugih tvari. Zapremina: 2 litre.
Zatvoriti

Rebrasti troslojni papir u roli, plavi, 500 listova 38 x 38 cm

kn198.00
Ovaj visokokvalitetni, izdržljivi, trosojni papir za čišćenje proizveden je posebno za profesionalnu uporabu. Omogućava čišćenje stakala bez mrlja i ostataka vlakana, vrlo je izdržljiv, te brzo upija vodu, kao i masti i ulja. 60 g / m², promjer role 33 cm.
Zatvoriti

Squeegee osušivač 350 mm

kn165.00
Vikan osušivač za brzo i oprezno sušenje velikih površina.
Zatvoriti

Squeegee osušivač Profi 300mm

kn145.00
Fleksibilni osušivač sa zaštitnim silikonskim rubom za brzo uklanjanje vode s prethodno ispranih lakirnih površina te drugih površina, kao što su prozori, popločani zidovi, tuševi itd.
Zatvoriti

Strugač stakla metalni s ručkom

kn95.00
Čvrst i udoban strugač stakla sa sigurnosnom kapicom za brzo uklanjanje naljepnica na staklenim pločama, prozorima i sl. Ostaci ljepila mogu se zatim ukloniti bez previše napora s Orange Power (Op), Eulex (Eu) ili Eulex M (Eum).
Zatvoriti

Tkanina za poliranje Nowolin, 500 kom 29 x 38 cm

kn485.00
Tekstilne tkanine otporne na trganje izrađene od prirodnih viskoznih vlakana. Nowolin je upijač i otporan na otapala. Za jednostavnu uporabu i uštedu osigurana je perforacija u mjestu odkidanja. 500 listova. 70 g / m²