Prikazuje se svih 10 rezultata

Show sidebar

SCANGRIP MAG

kn463.00
Višenamjenska svjetiljka sa odličnim dizajnom. Poboljšana verzija 2018. Karakterističan i elegantan dizajn ručnih svjetiljki MAG opremljen je ergonomskim držačem. Smjestite ga gdje god poželite pomoću jakog ugrađenog magnetskog držača i uvlačive kuke kako bi ste dobili potpunu fleksibilnost. Gornji dio svjetiljke pomičan je i može se zaokrenut sa kutom do 180 stupnjeva. Radno svjetlo sa SMD LEDs i spotlight pruža 200 lumen. 3 godine garancije.
Hot
Zatvoriti

SCANGRIP MAG 3

kn558.00
Višenamjenska svjetiljka sa odličnim dizajnom. Poboljšana verzija 2018. Karakterističan i elegantan dizajn ručnih svjetiljki MAG opremljen je ergonomskim držačem. Smjestite ga gdje god poželite pomoću jakog ugrađenog magnetskog držača i uvlačive kuke kako bi ste dobili potpunu fleksibilnost. Gornji dio svjetiljke pomičan je i može se zaokrenut sa kutom do 180 stupnjeva. Radno svjetlo sa SMD LEDs i spotlight pruža 300 lumen. 3 godine garancije.

SCANGRIP MATCHPEN COLOUR MATCH

kn358.00
Jednostavna za nošenje i uvijek dostupna radna svjetiljka u košulji ili džepu. MATCHPEN je dizajnirana za korištenje u radionici i posebno je korisna za otkrivanje ogrebotina i oštećenja. 3 godine garancije.
-10%
Zatvoriti

SCANGRIP MINI MAG

kn335.00 kn301.50
Višenamjenska svjetiljka sa odličnim dizajnom. Poboljšana verzija 2018. Karakterističan i elegantan dizajn ručnih svjetiljki MAG opremljen je ergonomskim držačem. Smjestite ga gdje god poželite pomoću jakog ugrađenog magnetskog držača i uvlačive kuke kako bi ste dobili potpunu fleksibilnost. Gornji dio svjetiljke pomičan je i može se zaokrenut sa kutom do 180 stupnjeva. Radno svjetlo sa SMD LEDs i spotlight pruža 150 lumen. 3 godine garancije.
-10%
Zatvoriti

SCANGRIP MINI SLIM

kn520.00 kn468.00
Vrlo tanka 3-u-1 inspekcijska svjetiljka s funkcijom usmjerenog svjetla koja pruža i do 200 lumena. Verzija 2018. 3 godine garancije. SLIM- Jedinstvena na tržištu tanka svjetiljka 3-u-1 SCANGRIP SLIM linija svjetiljki pruža 3 u 1 funkcionalnost. To su fleksibilna i višenamjenska radna svjetla za različita područja primjene.
 • 3-u-1: inspekcijska svjetiljka, radno svjetlo i prijenosna svjetiljka u jednom
 • Izuzetno snažna rasvjeta jačine do 500 lumena sa funkcijom moćnog prijenosnog svjetla
 • Vrlo tanak i kompaktan dizajn
 • Snažan ugrađeni magnet i kuka za fleksibilno pozicioniranje
 • Izaberite između dvije postavke svjetla (50% ili 100%) za maksimalno vrijeme rada
 • Opremljeno s baterijom koja omogućava do 6 sati rada

SCANGRIP MINIFORM

kn499.00
Džepne veličine, ultra tanko radno svjetlo sa dodatnom svjetiljkom na vrhu, koje pruža do 200 lumena. S udobnim i ergonomskim držačem.  Verzija 2018. Ima 2 opcije rada: 1 opcija = 100%, 2 opcija = 50% svjetlosne snage EU design patent. 3 godine garancije. Tanka baza za punjenje  baza za jednostavno montiranje na zid Poboljšano do najviše moguće efikasnosti.
-10%
Zatvoriti

SCANGRIP SLIM

kn635.00 kn571.50
Vrlo tanka 3-u-1 inspekcijska svjetiljka s funkcijom usmjerenog svjetla koja pruža i do 500 lumena. Verzija 2018. 3 godine garancije. SLIM- Jedinstvena na tržištu tanka svjetiljka 3-u-1 SCANGRIP SLIM linija svjetiljki pruža 3 u 1 funkcionalnost. To su fleksibilna i višenamjenska radna svjetla za različita područja primjene.
 • 3-u-1: inspekcijska svjetiljka, radno svjetlo i prijenosna svjetiljka u jednom
 • Izuzetno snažna rasvjeta jačine do 500 lumena sa funkcijom moćnog prijenosnog svjetla
 • Vrlo tanak i kompaktan dizajn
 • Snažan ugrađeni magnet i kuka za fleksibilno pozicioniranje
 • Izaberite između dvije postavke svjetla (50% ili 100%) za maksimalno vrijeme rada
 • Opremljeno s baterijom koja omogućava do 6 sati rada

SCANGRIP SUNMATCH 2 COLOURMATCH

kn1,565.00 kn1,408.50
Ručna radna svjetiljka s mogućnošću punjenja, te izvrsnim svojstvima za prikazivanje boje i određivanje savršene podudarnosti boja. Jednostavna za nošenje u džepu ili u radnom pojasu sa ugrađenom kukom, te uvijek pri ruci za provjeru kvalitete obavljenog posla te pripremu radnih površina. Postavite svjetiljku gdje god poželite tijekom rada pomoću pokretne čvrste kuke ili jakog ugrađenog magneta na dnu svjetiljke. Fleksibilna glava svjetiljke okreće se do 180 stupnjeva. Izdržljiva konstrukcija otporna je na prašinu, vodootporna (IP65), sa staklenim lećama otpornim na otapala. 3 godine garancije.

SCANGRIP UNIFORM

kn738.00 kn664.20
Radno svjetlo sa dopunskom svjetiljkom na vrhu koje pruža do 500 lumena. Izuzetno izdržljiva radna svjetiljka. 3 godine garancije. Verzija 2018. Najjača svjetiljka serije UNIFORM koji nudi maksimalnu funkcionalnost i koja će jako brzo postati vaše omiljeno radno svjetlo. Izuzetno je izdržljivo i snažno. Indikator baterije nalazi se na prednjoj strani i informira vas o razini napunjenosti. Ima 2 opcije rada: 1 opcija = 100%, 2 opcija = 50% svjetlosne snage EU design patent Tanka baza za punjenje  baza za jednostavno montiranje na zid Poboljšano do najviše moguće efikasnosti.
Zatvoriti

SCANGRIP UV-FORM

kn593.00
Radno svjetlo s UV svjetiljkom u gornjem djelu (400 nm) pruža do 250 lumena. UV-FORM je punjiva LED radna svjetiljka sa dopunskim snažnim 1,8 W UV svjetlom u gornjem dijelu. Model 2018. Najmoćnije UV svjetlo na tržištu. Ova radna svjetiljka je univerzalno i nezamjenjivo radno svjetlo i UV detekcija u jednom, koje istodobno zamjenjuje i posebna svjetla za otkrivanje curenja. Ultraljubičasto svjetlo namijenjeno je otkrivanju curenja u klimatizacijskom sustavu pomoću elemenata u tragovima. Također je koristan za otkrivanje propuštanja većih i složenih uređaja za hlađenje / zamrzavanje, sustava hlađenja, toplinskih pumpi i sl. Garancija 3 godine.