Dobro došli u internet trgovinu detailing.hr

O NAMA

Internet trgovina detailing.hr je vaš pouzdan partner, koji isporučuje samo najkvalitetnije proizvode od renomiranih i pouzdanih proizvođača za pranje, održavanje i njegu automobila, auto detailing te za auto radionice. Naši proizvodi namijenjeni su za kako za profesionalce tako i za pojedince koji volje sami održavati svoje vozilo.

Zahvaljujući iskusnom timu stručnjaka, najboljem izboru kvalitetnog asortimana i visokim standardima poslovanja, detailing.hr je usmjeren na dugoročnu suradnju, pridonoseći razvoju poslovanja svojih partnera.

Vlasnik internet trgovine detailing.hr je tvrtka Detailing Star d.o.o., OIB 24355153421, Savska cesta 32, Zagreb.

Detailing Star d.o.o. je službeni distributer za Hrvatsku njemačke firme KOCH-CHEMIE, vodećeg europskog proizvođača sredstava za pranje, njegu i održavanje automobila.

Također smo partner za Hrvatsku za najboljeg svjetskog proizvođača za radna svjetla SCANGRIP iz Danske.

Uz detailing.hr web shop, imamo i detailing-star.hr web shop isključivo sa KOCH-CHEMIE proizvodima, te detailing centar na adresi Savska cesta 32, Zagreb. Centar DETAILING STAR je centar profesionalnog detailinga sa pet zvjezdica. Naši stručnjaci su stekli bogato iskustvo na području all-round usluge, njege i zaštite automobila, motora, brodova i malih zrakoplova.

Također nudimo programe osposobljavanja i poduke za njegu i održavanje vozila, poliranje automobila i nanošenje nano zaštitnih premaza koji su u najvećoj mogućoj mjeri usmjereni u praksu i omogućuju brzo poboljšanje razine potrebnih vještina uz dobivanje potvrde.

Ukoliko imate prijedlog ili pitanje, slobodno nas kontaktirajte jer smo ovdje za vas.